Profiel - Foto 1 - Monchyplein, Den Haag Monchyplein, Den Haag


In het kort
Pieters Projectbureau is een bouwadviesbureau dat het bouwkundig tekenwerk verzorgt van bouwprojecten die zijn ontworpen door architecten uit binnen- en buitenland. Deze werkzaamheden voeren wij uit in opdracht van architecten, ontwikkelaars, aannemers, overheid, woningcorporaties en particulieren.

Daarnaast levert het bureau diverse diensten op het gebied van bouwkunde, projectmanagement, vastgoedmanagement, bouwregelgeving, contractmanagement en directievoering en toezicht.

Pieters Bouwtechniek is sinds jaar en dag onze partner op de werkvloer. Waar Pieters Bouwtechniek de constructie van een gebouw verzorgt, vertaalt Pieters Projectbureau het architectonisch ontwerp in technisch uitvoerbare bouwtekeningen. Deze combinatie van kennis zorgt voor optimaal begrip van deelprocessen. Uiteraard kunt u ook van onze afzonderlijke diensten gebruik maken.


Wat we bieden en aan wie
Wij bieden bouwadviezen voor uiteenlopende, ambitieuze en bijzondere projecten. Verdieping van expertise en plezier in het werk zijn onze drijfveren. Dat maakt ons niet alleen allround, maar ook een betrokken en betrouwbare partner. Voor de architect en de aannemer. Voor de overheid, het bedrijfsleven en de woningbouwvereniging. Voor de projectontwikkelaar en de particulier.

Hart voor de zaak
Pieters’ mensen: bevlogen en harde werkers met volle aandacht voor de klant, met volle aandacht voor het vak. Wij maken graag de vertaalslag van techniek naar de dagelijkse praktijk. Zo zijn we in ’87 begonnen en zo werken we nog steeds. Wat dat oplevert? Duurzame relaties met tevreden opdrachtgevers en kwalitatief hoogstaande projecten.